19.6.16

GAUD




En aquest mes hem fet moltes activitats i també hem celebrat molts aniversaris que en el proper blog veurem, en el qual hem fet molta festa a la classe Gaudí. Tot seguit veurem activitats d'experimentació fent trasvassaments de mongetes en diferents pots. Així mateix, durant aquestes activitats van estar molt concentrats, treballant així el reconeixement de diferents magnituds tals com el pes. Hem treballat les pintures amb diferents parts del cos, com ara els peus. El contacte no va ser directe sino a través de bombolles de plàstic per tal de conèixer noves sensacions. També hem fet pasta de sal, treballant les barrejes fent així un petit mural, entre moltes altres activitats que ens ajuden a aprendre.





 Una de les activitats més importants d'aquest mes ha estat la visita a la botiga d'animals, on vam aprendre què mengen, com són i d'altra informació sobre animals que prèviament havíem treballat a classe. A més, hem tingut una sorpresa: el nostre petit Gaudí. Cada dia li donem de menjar i el cuidem. Ens l'estimem molt!














Hem gaudit del nostre sorral, en ell els nostres petits s'ho passen pipa!!






 A psico!!! hem començat a treballar la relaxació a partir de massatges, ens encanta i ho fan molt bé! A la psico trobem un espai de descarrega d'emocions i de jugar amb tots els amics.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada