29.5.16

UN MES D'ABRIL MOGUT PER ALS TÀPIES


Bon dia famílies Tàpies!


Després d'estar tant de temps sense mostrar-vos res, toca ensenyar-vos tooooot el que hem fet durant el mes d'abril (perdó per la tardança).

Primer de tot, felicitar al nostre company Lenart que s'ha fet gran, ja té 1 any! Moltes felicitats Lenart!!!!






A més, hem estat experimentant molt i molt, embrutant-nos una mica però ja sabeu...si els nens surten bruts, és que han gaudit molt del dia jajaja :)

Hem estat pintant amb pintura i sal i sobre cartó ondulat tot experimentant noves textures i sensacions.









Des de l'àrea de psicomotricitat no hem parat quiets, tota l'estona en moviment! Els més grans de la classe van anar per primera vegada a la sala de psicomotricitat, què divertit, un nou espai per explorar!






Però, no us penseu pas que els petits Tàpies s'han quedat quiets, no no no, també s'han mogut i molt! Hem perseguit globus tot fomentant el gateig i l'arrossegament i, fins i tot, un dia ens vam lligar un a la mà! Quina gràcia!







També, tal com diu la dita "A l'abril aigües mil", vam aprofitar aquells dies de pluja i foscor per quedar-nos a les fosques a la classe i jugar amb lots i ampolles d'aigua tot il·luminant-les, fent ombres i explorant...ens van encantar aquells dies!






Tal com sabeu, l'escola compta amb una especialista en música: la Núria. Tot seguit us mostrem una sessió de música amb els petits de l'escola on observareu que treballem el ritme: ràpid i lent.




Finalment, però no menys important, no ens podem oblidar de SANT JORDI!!! Moltes i moltíssimes gràcies famílies per la vostra col·laboració! Sense vosaltres res d'això seria possible!




Gràcies

Una forta abraçada

Mireia :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada