4.4.16

Experimentem amb Xocolata i fem Pa de Pessic



                 La classe de Gaudí i la classe de Dalí



Els Gaudí i els Dalí son uns grans investigadors i els hem proporcionat situacions en les que han possat de manifest l'observació, la manipulació i altres factors importants a l'hora d'apendre i desenvolupar-se. 
Una gran manera de fer-ho i fer-lo coincidir amb les festes tradicionals que ens envolten es fer-ho mitjançant l'experimentació amb xocolata, ja que teniem Pasqua molt aprop. D'aquesta manera vam preparar "L'experimentació amb Xocolata" i un taller de "Pa de Pessic" fet 100% per els nens.


Durant aquestes dues activitats hem treballat lo següent:

- Intel·ligència lingüística: els nens i nenes expressen el que veuen i senten amb tot el cos. També l'adult ajuda a verbalitzar les accions dels alumnes i aprofitem per introduïr nou vocabulari (ingredients del pa de pessic...)

- intel·ligència corporal: a partir del movimient del cos interaccionant amb la xocolata pinten i estampen qualsevol part del cos. També fent servir els estris de cuina d'una manera correcta.

- intel·ligència intrapersonal: la xocolata ens proporciona unes emocions i unes sensacions desconegudes fins el moment.

- intel·ligpencia interpersonal: entre ells es relacionen i observen el què fan els altres companys.

- intel·ligència lógico- matemàtica: els nens fan una respresentació de l'espai i així poden desplaçar-se per tot l'espai que hem preparat per portar a terme l'activitat.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada