6.3.16

Escola Bressol "El Gall i la Gallina" (Badal):  El gener i febrer a la classe d'Antoni Tàpies

Bon dia famílies!

El mes de gener i febrer ha estat carregat de noves experiències i emocions. No hem parat ni un moment quiets!

  • Hem treballat els nostres sentits al màxim amb la panera dels tresors, jugant amb teles de diferents textures i objectes tous i amb les bossetes de colors.
  • Des de l’àrea de psicomotricitat no hem parat de moure’ns i mirar-nos al mirall. Ens
    encanta! Hem jugat amb
    mòduls de psicomotricitat tot pujant, baixant, reptant..., amb capses de cartró passant pel mig com si fos un túnel, ficant-nos dins com si fóssim un paquet i tocant aquest nou material picant com si d’un nou instrument es tractés.
  • Per tal de fomentar el llenguatge musical, els petits de l’escola hem jugat amb instruments i ens hem iniciat en la música clàssica tot escoltant “Les quatre estacions” d’Antoni Vivaldi.
  • Un altre aspecte a destacar és la sortida al pati dels nadons més grans. Que bé ens ho passem! Juguem amb els nostres companys i amb més grans! Els grans dels Tàpies ja necessitàvem aquesta estona per a moure’ns més, investigar i que ens toqués l’aire. D’aquesta manera, els petits Tàpies poden estar tranquils i descansar.
  • No ens podem pas oblidar que durant aquests mesos hem celebrat molts aniversaris! Felicitar a el Lucas, al Raphaël, la Jara, la Yasmin i la Marina que ja tenen 1 any!!!
  • Els nens i nenes de la classe Antoni Tàpies també hem experimentat i manipulat sense parar! Tot preparant-nos per carnestoltes hem experimentat amb confeti: tocant, tastant, tirant per l’aire, per sobre nostre veient com cau, etc.
  • Durant aquests mesos hem explicat els colors per preparar-nos per CARNESTOLTES! Vam rebre la visita del Rei Carnestoltes que ens va explicar les consignes a seguir durant la setmana. Què divertit i quines disfresses de pintors més xules!
Finalment, donar-vos les gràcies famílies per la festa de carnestoltes amb els petits. Sense vosaltres no seria possible!

Moltes gràcies i fins un altre!


Mireia :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada