16.1.16

L'últim mes dels Tàpies...

El mes de desembre ha passat i amb ell hi han hagut canvis, novetats i noves experiències viscudes per tots.

Els més petits de l’escola vam començar el mes explicant què era allò del Nadal i l’hivern, què passava, quin temps feia, què hi havia de nou als carrers, etc. Amb tot això, també vam experimentar amb cotó fluix tot simulant neu.

                               




El 18 de desembre tot estava enllestit per la festa de Nadal de l’escola però els més petits van caure malalts i vam posposar el taller de llum i foscor per quan estiguessin recuperats uns quants.







A més a més, els petits de l’escola van cagar el tió, cantant, compartint moments amb els grans de l’escola i van rebre un regal: un cd amb les cançons que cantem a la classe i la postal de Nadal!




 Amb l’arribada del desembre vam iniciar uns canvis, els més grans de la classe Antoni Tàpies ja han començat a dinar en cadiretes i amb taules, a dormir en matalassos i no bressols... poc a poc es van fent grans! Quantes novetats!















 

Un altre mes ha passat, la família Tàpies continua creixent i hem de donar la benvinguda a el Nil, la Victòria, la Mara, el Dario, la Marina i la Núria que s’incorpora amb la Mireia per ajudar-nos i acompanyar-nos en aquesta etapa.

BENVINGUTS TOTS!

Mireia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada